Засідання круглого столу стейкхолдерів

Сучасний стан освіти характеризується не лише особливостями діяльності закладів освіти, а й специфікою взаємовідносин з установами, організаціями та іншими особами, які можуть задавати вектор її розвитку. Важливу роль у сприянні інноваціям відіграє розбудова налагодженого партнерства закладу освіти з ключовими стейкхолдерами.

29 листопада 2023 року відбулося засідання круглого столу стейкхолдерів ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» з теми: «Модель фахівця. Перспективи розвитку спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта».

st01 23

До заходу долучилися:

Юрій ПАРФЕНЮК – голова Варковицької сільської ради Дубенського району Рівненської області;
Ніна ГАВРИЛЮК – начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери Варковицької сільської ради Дубенського району Рівненської області;
Оксана ГУЛІДА – директор Дубенського ліцею №5;
Ольга КОЛЕСНІКОВА – заступник директора з навчально-виховної роботи Дубенської початкової школи;
Галина ІЩИШИША – завідувач закладу дошкільної освіти №7 м. Дубно.

З метою підвищення зацікавленості здобувачів у навчанні та підготовки професійного фахівця адміністрація коледжу, голови циклових комісій проводять заходи, що передбачають залучення стейкхолдерів до організації та реалізації освітнього процесу: участь роботодавців у науково-практичних заходах, у вдосконаленні освітніх програм, у проведенні всіх видів практик у закладах освіти, в організації зустрічей студентів з потенційними роботодавцями.

st03 23

Кожен присутній мав змогу висловити свої погляди, окреслити проблеми, що хвилюють, поділитися досвідом, враженнями, пропозиціями.

Такі зустрічі дають можливість внести зміни та корективи до освітньо-професійних програм та ознайомити викладачів і студентів з професійними компетенціями, потребами та вимогами сучасного ринку праці, мотивувати здобувачів освіти до власного розвитку і самореалізації, що сприятиме їх подальшому працевлаштуванню.

Будемо й надалі вдосконалювати нашу освітню програму з урахуванням думки всіх учасників освітнього процесу.

Дякуємо всім за небайдужість і активну співпрацю!

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2