День цивільного захисту – 2023

Згідно з вимогами Міністерства освіти і науки України, відповідно до річного плану роботи коледжу 31 жовтня 2023 року в студентському гуртожитку закладу проведено об’єктові тренування за темою «Дії керівного та особового складу невоєнізованих служб та формувань при виникненні на третьому поверсі студентського гуртожитку пожежі. Обстановка, що була створена, відповідала тій, що може бути при виникненні реальної пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Заходи Дня цивільного захисту охопили широке коло питань порядку дій при різних надзвичайних ситуаціях.

DCZ 1

Об’єктові тренування розпочалися о 16 годині, за допомогою звукової системи оповіщення мешканців гуртожитку сповістили про виникнення пожежі, після чого у встановлений часовий норматив 3 хвилини вихователі та персонал гуртожитку евакуювали усіх студентів з небезпечного приміщення, провели їх облік згідно списку.

MyCollagesdzs

У заходах Дня цивільного захисту взяли участь волонтери з Дубенського фахового медичного коледжу, які продемонстрували студентам майстер-клас з надання першої домедичної допомоги при невідкладних станах. Студентам коледжу показали, як надати першу домедичну допомогу при втраті зупинці дихання, втраті свідомості, відкритих і закритих переломах, венозній та артеріальній кровотечі, студенти коледжу мали можливість на практиці спробувати самостійно зробити штучне дихання, непрямий масаж серця та інші види домедичної допомоги.

DCZ 10 DCZ 11

Наступним до учасників освітнього процесу звернувся практичний психолог коледжу Святослав ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, який розповів про порядок дій при зустрічі з людьми, що поводять себе агресивно та неадекватно, та поліцейськими патрулями по дорозі до укриття в час комендантської години.

DCZ 12 DCZ 13

Викладач захисту України Петро МАКСИМЮК ознайомив студентів з правилами поведінки з вибуховими речами та предметами.

Інженер з охорони праці Ігор БОДНАР нагадав мешканцям гуртожитку правила пожежної безпеки в гуртожитку.

Заходи дня цивільного захисту показали належний рівень знань студентами правил поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2