Нагороди з нагоди Міжнародного дня студента

25 листопада 2021 року в залі засідань ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» з нагоди Міжнародного дня студента відбулося святкове засідання студентської ради коледжу та адміністрації.

DS21 09

         Заступник директора з навчальної роботи Малюта В.Р., інші члени адміністрації привітали усіх студентів зі святом. Віктор Ростиславович наголосив, що дистанційне навчання не скасовує, а лише відтерміновує можливість відмітити кращих студентів. Саме тому через тиждень після свята і відбулася урочиста церемонія.

DS21 01

 

         За високі показники у навчальній діяльності, активну життєву позицію, популяризацію національної культури та активну участь у творчих заходах різного рівня, пропаганду здорового способу життя, творчий підхід до підготовки занять з позакласної та пробної практики ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» нагородив студентів Заєць Олену, Рибарчук Анастасію, Мартинюк Софію, Кирилюк Надію, Ярмолюк Анну, Мішталь Аліну, Світозенську Марію, Хіц Ольгу, Іванчук Вікторію, Козіцьку Ангеліну, Гриняву Мар’яну, Власюк Наталію, Винарчук Яну, Поліщука Миколу, Максимюка Івана, Пахай Яну, Собчук Анну, Хомедюк Христину, Баковчук Ірину, Суходольску Валентину, Онищук Наталію, Іскру Юлію, Венцель Софію, Федорчук Анну, Войтович Ольгу, Пелих Оксану, Мельник Іванну, Герасимчук Наталію, Джумигу Лілію.

DS21 05 DS21 08 DS21 10

         Також Рівненська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки нагородила Почесними грамотами та грошовими преміями голову студентського профкому Стрільчука Дмитра та заступника Попкову Катерину.

DS21 06

         За призове місце у фестивалі-конкурсі української естрадної пісні імені Павла Дуки Дипломами ІІІ ступеня нагороджені Баковчук Ірина та Пахай Яна.

DS21 07

         На святкове вручення в коледж завітав депутат Дубенської районної ради Гаврилюк Сергій Миколайович, який привітав усіх з Днем студента та подякував учасникам українсько-польського проєкту «Дій, молодий волонтере!» за гідне представлення українського молодіжного руху європейській спільноті. Разом з тим, Сергій Миколайович за дорученням організаторів міжнародного проєкту передав цінні подарунки переможцям фотоконкурсу «Чудові дні. Działaj młody wolontariuszu!».

DS21 02 DS21 03 DS21 04

         За перемогу у І етапі ХІІ Міжнародного конкурсу знавців рідної мови імені Петра Яцика та І етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ІІ курсів нагороджено грамотами: Хіц Ольгу, Калитюк Світлану, Максимюка Івана, Собчук Анну, Климчук Тетяну, Курманську Анну.